• Str. Nemirei 174, Hârja, comuna Oituz
  • +40 752 270 375

Procesul de admitere cuprinde mai multe etape care ajută atât familia cât și vârstnicul să decidă alegerea instituționalizării de comun acord și în cunoștință de cauză.

Primul pas

Primul pas al acestui proces este întocmirea unei cereri de admitere și depunerea acesteia la sediul instituției sau care poate fi transmisă pe adresa poștală/e-mail a instituției (vezi contact).

Al doilea pas

După înregistrarea cererii de admitere, un specialist din cadrul instituției se va deplasa la domiciliul vârstnicului și va întocmi o fișă geriatrică de evaluare inițială a acestuia și va solicita familiei să întocmească dosarul cu cele mai importante documente necesare admiterii.

Al treilea pas

Documentele întocmite împreună cu fișa geriatrică de evaluare inițială vor fi trimise la sediul instituției sau aduse personal. Aceste documente vor fi analizate de către o echipă pluridisciplinară, formată din medic, asistent medical, asistent social și psiholog, care va transmite familiei decizia de aprobare sau respingere a admiterii vârstnicului.

Ultimul pas

Ultimul pas constă în întocmirea documentelor de admitere și a planurilor de intervenție menite să ghideze și să ajute persoana vârstnică să depășească momentul de dificultate în care se află.