Parohia „Sf. Ioan Botezătorul” din Bacău continuă și în acest an frumoasa tradiție a trăirii Postului Mare prin fapte de caritate oferite vârstnicilor și copiilor aflați în nevoi din cadrul Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”.

Credincioși darnici și harnici din cadrul comunității băcăuane, având intenția să sprijine activitatea social-filantropică a Bisericii, și-au unit forțele și au achiziționat produse alimentare și materiale igienico-sanitare în cantitate totală de peste 500 de kilograme pe care le-au donat la Hârja.

O delegație a parohiei „Sfântul Ioan” din Bacău, coordonată de pr. paroh Marius Popescu, s-a deplasat la Hârja pentru a oferi personal aceste daruri și pentru a transmite din nou sprijinul necondiționat pe care comunitatea băcăuană îl oferă constant beneficiarilor din cadrul Centrului rezidențial și al Centrului de zi pentru copii.

Asociația de la Hârja recunoaște meritele comunității din cadrul Parohiei „Sf. Ioan” Bacău, mulțumește pe acestă cale tuturor celor implicați și-l felicită pe pr. Paroh Marius Popescu pentru implicarea și sprijinul necondiționat oferit.