Conferința este organizată în parteneriat cu Protoieria Onești, Biblioteca Municipală  „Radu Rosseti” Onești, în sediul căreia se va desfășura evenimentul, și Primăria Onești.

Evenimentul va începe luni de la ora 17.00, în Aula Bibliotecii Municipale Onești și va debuta cu un moment tradițional susținut de copiii Centrului de zi „Sf. Dionisie Exiguul” al Asociație de la Hârja, un concert de colinde și o scenetă, ce prevestesc Nașterea Domnului Hristos în ieslea din Betleem.

Tot în același context, Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”, inițiatoarea evenimentului, va propune publicului prezent să ofere un sprijin material pentru achiziționarea unui dispozitiv medical ce va fi oferit Spitalului Municipal „Sf. Dr. Luca al Crimeii” Onești, pentru tratarea afecțiunilor oftalmologice pediatrice, acțiune caritabilă inițiată de Protoieria Onești și care va continua pe data de 17 decembrie la Casa de cultură Onești, la Concertul de colinde susținut de Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment!

(Departamentul de Comunicare și mass- media al Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”)