Tradiția continuă și anul acesta pentru comunitatea băcăuană care, marcând și anul acesta, pe data de 12 aprilie, perioada Pascală prin evenimentul „Cel mai frumos ou de Paște”, a fost martora celei de- a X-a ediții organizate de DGASPC Bacău în Piațeta Tricolorului.

Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăuluia, a dat curs și în acest an invitației de a participa din nou alături de beneficiarii serviciilor noastre rezidențiale și de îngrijire la domiciliu, ce au încondeiat ouă într-o atmosferă care amintește de tradiționalele șezători ale bunicilor noștri, la evenimentul „Cel mai frumos ou de Paște”, ediția a X-a, organizat de DGASPC Bacău în Piațeta Tricolorului..

Vârstnicii noștri au avut ocazia să se mândrească cu lucrurile handmade realizate de ei cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, cu icoane, lumânări decorative, ouă încondeiate și ouă înroșite prin diverse tehnici, iar nu în ultimul rând, gospodinele centrului s-au mândrit cu faimoasele plăcinte de post cu măr și rahat.

Evenimentul cu expoziție și vânzare își atinge de fiecare dată scopul, rezultatul final fiind de fiecare dată motivarea și stimularea creativității participanților, oferindu-le sentimentul utilității și al bucuriei depline de a fi dăruit lucruri create de ei.

Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” recunoaște importanța acestor evenimente care au în prim plan implicarea comunitară și recunoașterea meritelor celor care se implică în activități sociale din pura dorință de a oferi din bucuria personală.