Asociaţia ’’Sf. Voievod Ştefan cel Mare-Hârja’’ marchează intrarea în luna lui Făurar cu Ziua Internaţională a Cititului Împreună.

Cu toţii ştim câte beneficii are cititul atât pentru sănătatea intelectuală, cât şi pentru cea socială a fiecăruia dintre noi, dar mai ales a bunicilor noştri.  Implicarea vârstnicilor în activităţi de antrenament intelectual contribuie la menţinerea unei minţi tinere şi agere pentru cât mai mult timp. Unii dintre seniorii Complexului medico-social au acceptat astăzi, 2 februarie, de Ziua Internaţională a Cititului Împreună, provocarea de a interpreta o scurtă parte din celebra piesă de teatru ’’Chiriţa în provinţie’’. Vârstnicii noştri şi-au luat rolurile în serios şi au adus-o pentru un scurt moment pe Coana Chiriţa în intimitatea bibliotecii de la Hârja, lăsând în urma ei multă voie bună.

Cu siguranţă că nu ne vom opri doar o singura dată pentru a marca această frumoasă zi, ci o vom mai aduce în atmosfera centrului nostru cât de des se va putea, pentru a-i bucura şi a-i înveseli pe rezidenţii noştri.