Joi, 1 iunie 2022, Asociația Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – Hârja, în parteneriat cu Asociația Studenților Creștini Ortodocși, filiala Bacău (ASCOR Bacău), au pregătit o serie de activități pentru a sărbătorii, împreună, Ziua Internațională a Copilului.

             Evenimentul este unul cu simbolistică deosebită în rândul participanților, sărbătoarea dezvoltându-se precum o tradiție, pentru beneficiarii ansamblului de servicii sociale, furnizate de Asociația Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, în rândul copiilor și al tinerilor.

            Activitatea va purta amprenta tinereții, a dinamicii și a entuziasmului. S-au pregătit activități specifice tinerilor și copiilor, prin care se urmărește atât animarea acestora într-un mod educativ, cât și implicarea lor în exerciții ce să îmbunătățească: buna comunicare, încrederea în sine, lucrul în echipă și multe alte calități ale participanților.

            Sărbătoriții vor fi antrenați fizic prin joc, muzică și dans, urmând ca apoi aceștia să participe la ateliere de lucru specifice vârstei la care se află. În cadrul sesiunilor de lucru se vor analiza subiecte precum „Părinții mei, cei mai buni prieteni!” și „Cum mă raportez la persoanele din preajma mea?”, ambele teme vor accentua latura duhovnicească și socială, în aprecierea  relațiilor cu cei dragi.

            Dacă vrei să te convigi de calitatea timpului pe care copiii și tinerii îl vor petrece la Centrul de Zi ,,Sfântul Dionisie Exiguul” al asociației Hârja, te invităm pe 1 iunie, de la ora 10:00, pentru a câștiga experiențe inedite împreună cu fiul sau fiica, la activitățile propuse.

Vă așteptăm!

 Gheorghe Negru (lucrător de tineret)