Sectorul social – filantropic al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, prin intermediul  Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”,  a primit o donație de 6000 bucăți de înghețată la cornet de la BETTY ICE S.R.L  ce vor fi distribuite tuturor beneficiarilor serviciilor sociale și medicale din cadrul tuturor ONG-urilor și parohiilor din cuprinsul  Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” va avea rolul de a oferi fiecărei instituții numărul de bucăți solicitate.

Mulțumim pe aceaastă cale sponsorului nostru BETTY ICE S.R.L care a oferit o dulce bucurie tuturor celor care se află în nevoi.  Campania „O înghețată pentru fiecare” se înscrie în proiectul social eparhial „Sprijinirea persoanelor vulnerabile pe timpul pandemiei”, proiect ce constă în oferirea de alimente, produse igienico-sanitare, rechizite, articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, persoanelor vulnerabile și beneficiarilor serviciilor socio-medicale și educaționale de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

(Pr. Ilarion Mâță – Consilier eparhial la Sectorul social – filantropic și misionar)