Vârstnicii din cadrul Aşezământului Social-Filantropic „Sf. Voievod Ştefan cel Mare – Hârja”  au avut bucuria de a primi în cursul lunii decembrie numeroase cete de colindători și daruri din partea donatorilor cu suflet mare.

Colindătorii, mai mici sau mai mari, veniţi din împrejurimi sau mai de departe, au dorit să aducă bunicilor din Centrele rezidenţiale pentru vârstnici de la Hârja puţin din atmosfera bucuriei Naşterii Domnului Iisus Hristos.

Copiii însoţiţi de cadrele lor didactice şi uneori de reprezentanţi ai autorităţilor locale, au bucurat vârstnicii centrului cu cele mai frumoase colinde, cântece și urări de bine după care din puţinul lor au dorit să ofere beneficiarilor şi câteva daruri.

Astfel, dorim să aducem alese mulțumiri și recunoștință colindătorilor și donatorilor noștri: copiii din cadrul Școlii Generale Nr. 1 Oituz, Părintele Florin Blănaru împreună cu corul de fete din Caraclău, tinerii Parohiei Prădaiș alături de părintele profesor Păunoiu Constantin, elevii și profesorii Colegiului Tehnic ,,Gheorghe Asachi” Onești și Colegiul Național ,,Grigore Moisil” Onești, elevii Școlii Generale Pâncești (Răcăciuni), Parohia Filipești, comuna Bogdănești împreună cu părintele paroh Cristea Florin.