• Str. Nemirei 174, Hârja, comuna Oituz
  • +40 752 270 375
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Finalizarea proiectului ”De la marginalizare la integrare socio-educațională și medicală a grupurilor vulnerabile din teritoriul GAL Valea Trotușului” POCU/827/5/2/139768, la Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”

În luna decembrie 2023 s-a finalizat implementarea proiectului cu titlul: ”De la marginalizare la integrare socio-educațională și medicală a grupurilor vulnerabile din teritoriul GAL Valea Trotușului” POCU/827/5/2/139768, la Asociația „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare - Hârja”.
Read More
4
3
5
2

Bilanț desfășurare campanii antidiscriminare de către Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” în cadrul proiectului POCU 139768

Asociația "Sf. Voievod Ștefan cel Mare - Hârja" a derulat în perioada 15.03.2021 – 31.12.2023 proiectul POCU "De la marginalizare la integrare socio-educațională și medicală a grupurilor vulnerabile din teritoriul GAL Valea Trotușului", care se încadrează în Axa prioritară 5 "Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității", Obiectivul specific 5.2. În cadrul acestuia, prin activitatea A5 - Campanii de informare și sensibilizare cu privire la efectele discriminării sociale și motivele medicale ale copiilor și adulților aflați în situații de risc - conform activității principale 6 a Ghidului condiții specifice 5.2., și-a propus și îndeplinit următoarele obiective: promovarea proiectului și, în special, a acțiunilor și rezultatelor campaniilor antidiscriminare; implicarea profesorilor, elevilor și părinților în activitățile campaniilor antidiscriminare organizate de asociație; asigurarea sprijinului necesar pentru desfășurarea unei părți dintre acțiunile campaniilor antidiscriminare în spațiile deținute de partener.
Read More
1
2
3

Asociația Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja, partener în proiectul „Banca de Crăciun – Dăruiește Sufletește, Fii Mai Bun!”

În perioada 20-24 decembrie, elevii Colegiului Național "Grigorie Moisil" din Onești au transformat această săptămână într-o adevărată oază de solidaritate și bunătate prin intermediul campaniei lor caritabile, "Banca de Crăciun". Inițiativa a captat atenția întregii comunități, aducând bucurie și speranță în sufletele celor aflați în nevoie.
Read More
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Asociația “Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”, partener în activitățile sociale ale Facultății de Teologie din Iași

Asociația Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – Hârja a fost parteneră în cadrul proiectului social al Facultății de Teologie Ortodoxă din Iași. Studenții de la această facultate, specializați în Teologie Ortodoxă Asistență Socială, au oferit daruri și au cântat colinde pentru vârstnici și copii din centrele sociale ale Arhiepiscopiei Iașilor în data de 19 decembrie.
Read More
1
2
3
4
5
6
7

Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”, partener în Colecta Națională de Alimente, organizată de FBAR

În intervalul 15-17 decembrie, Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare - Hârja” s-a asociat cu entuziasm proiectului "Colecta Națională de Alimente", organizat de Federația Băncilor pentru Alimente din România (FBAR). Comunitățile din Onești, Bacău, Iași, Suceava, Botoșani și Neamț au fost implicate într-un act umanitar impresionant, sub coordonarea Băncii pentru Alimente Roman. Acest demers benefic a beneficiat și de sprijinul tinerilor voluntari din cadrul ASCOR Bacău, care au încurajat oamenii să devină, prin acest gest al dragostei creștine, mici Moși Crăciuni.
Read More
1
2

Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare” – Hârja, premiată de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel

Într-o ceremonie desfășurată vineri, 15 decembrie, Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare” - Hârja a fost onorată de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pentru angajamentul și rezultatele remarcabile obținute în cadrul proiectelor demarate în Complexul Socio-Medical din Hârja, în contextul „Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice”.
Read More